TERAPEUTISK- eller SPA-MASSAGE?

MASSAGETERAPI

Idag finns ingen massageverksamhet kvar. Tidigare har jag via mitt gamla företag Göteborgs Rygg och Led haft nära samarbete med bland annat Johan Arnkil.

Johan har slutat sin massageverksamhet.

Han har en begränsad verksamhet kvar men på annan plats.

 

Söker ni massage?

Är det just massage ni önskar kan vi varmt rekommendera någon av massörerna på VISCUS AB. Du hittar VISCUS tvärs över vägen från Danmarksterminalen (Stena Line) mot Masthuggstorget. Här hittar ni även Leg. Naprapat, Jörgen Magnusson.

Viscus erbjuder hela registret från djupgående och terapeutisk massage till gudomligt avkopplande massage, läs gärna lite mer om Angelica Hurtig.

VISCUS AB
Östra Sänkverksgatan 2
www.viscus.se


Önskas kontakt kan ni nå Johan Arnkil genom hans hemsida:
http://www.oceanharmony.se

Info. Nedan gäller Johans verksamhet som den såg ut tidigare.


Djupgående och avkopplande massage
Jag erbjuder djupgående och avkopplande massage och massageterapi på företag i västsverige och på två mottagningar på Hisingen i Göteborg. 
Muskelvärk, stelhet och obalans i kroppen beror ofta på att en del muskler är för korta, stela eller svaga. Jag hjälper dig att släppa på spänningar och rensa ut spår av stress i kroppen och återställa rörlighet. Jag kan hjälpa dig att må bra inte bara på helger och semester utan här och nu för jag tror att när man mår bra så blir det man gör bra. 

Du kan också få råd om vad du själv kan göra i vardagen som kan motverka och förhindra värk i tex i nacke och axlar, jag har mängder av tips om hur du kan öka ditt välbefinnande och uppleva mer harmoni. 


Företagsmassage
Massage på företaget är idag mycket uppskattat av anställda och dessutom avdragsgillt för arbetsgivaren. Personalen på de företag jag besöker är mycket tacksamma och nöjda och får hjälp med att må bra. När man mår bra på jobbet så blir det man gör bra och massagen blir en god investering för företaget. Allt fler arbeten har blivit stillasittande och monotona vilket leder till ensidiga belastningar och ökad risk för besvär och skador som kan orsaka sjukskrivningar. Genom företagsmassage så kan dessa problem fångas upp tidigt och man kan förhindra att det leder till större besvär och sjukskrivning. Jag ger individuella behandlingar och råd om ergonomi, träning och stresshantering som ger ett ökat välbefinnande och minskad värk.
Massagen innebär också en viktig paus i vardagen. Många av oss är idag alldeles för dåliga på att ta pauser och våran fysiologi är sådan att vi tål hög belastning under perioder men vi måste ha pauser och återhämtning. Utan pauser riskerar vi utmattning och till slut utbrändhet.
Företagsmassage är oftast på 30 min per behandling men det går att välja både kortare eller längre tid. Ibland står företaget för hela kostnaden och ibland betalar personalen en del. Alla behandlingar kan faktureras. Jag har med mig allt som behövs och det enda ni behöver är ett ledigt utrymme.

Johan Arnkil
Ocean Harmony
www.oceanharmony.se

Angelica Hurtig
VISCUS AB
www.viscus.se