Jörgen Magnusson, Leg. Naprapat

LinkedIn - vad säger mina kunder. Yrke: Legitimerad Naprapat, verksam sedan 2006. 

Naprapat Partille är till för dig som behöver akut hjälp. Tanken är att du som har svårt att komma ifrån arbete dagtid ska ha möjligheten att hitta hjälp på kvällar eller helger. Jag har därför öppnat upp ett begränsat antal tider. Du bokar din akuttid genom att skicka ett SMS till mig på mobilen. Jag ringer därefter upp dig och vi bokar in tiden.

Akuttiderna är till för dig som verkligen behöver akut hjälp. Övriga ber jag vänligt men bestämt boka en ordinarie tid. Du hittar då tider hos mig eller någon annan Naprapat eller Kiropraktor på VISCUS AB (Finns i Göteborg).

Varför blev jag Naprapat?

Intresset för hur vi fungerar som människor har igentligen funnits i hela mitt liv. Har sysslat med idrott/fysträning i hela livet. När jag började utbilda mig till tränare inom kampsporten gick jag även en kurs i Idrottsmedicin genom SISU 1993. Kände redan här hur intresset tog tag i mig ordentligt. Har sedan dess inte släppt det. När jag sedan skadade mina knän under träning och hoppat runt inom sjukvården under några år utan att få något svar på vad som va fel, så tröttnade jag. Jag letade aktivt under några år efter kurser och läste massor. Till sist hittade jag en preparandkurs på Naprapathögskolan i Stockholm. Här hittade jag även första personen som lyckades klura ut hur jag skulle göra för att bli bra i mina knän. Som jag vid det här laget haft ont i runt 7år. Värken tillät mig tidigare inte löpa, inte brottas, inte cykla för långa sträckor... Efter att ha tillämpat vad Kristian Berg på kursen lärde mig. Kunde jag tre veckor senare springa 5km utan problem. 5 år senare tog jag min Examen som Naprapat.

 

Varför välja mig som Naprapat?

  • Kom till mig, jag lyssnar, jag analyserar ditt problem och utvärderar en möjlighet för dig att ta dig vidare. 
  • Jag ser alltid till ditt bästa. Om ditt bästa inte är att få hjälp av mig, så guidar jag dig vidare. Jag har idag mycket stor erfarenhet. Efter att själv hamnat i en situation där mina vårdare inte valde att fundera över vilka övriga alternativ som fanns att tillgå, se över gränserna, har jag alltid varit öppen för den sidan. Under min tid har jag skapat mig ett stort kontaktnät som jag utnyttjar hela tiden. Jag följer även upp de jag skickat vidare för att se vad som hänt.
  • Om du är skeptisk för att du just varit hos för många personer. Hör av dig, berätta om din bakgrund, boka in en kostnadsfri konsultation. Sedan avgör vi tillsammans vilka alternativ som kan finnas kvar.
  • Akut hjälp är en början, aldrig en lösning. Jag har sedan start arbetat lika mycket med de åtgärder som krävs för att förhindra framtida problem. Förebyggande åtgärder kan vara: träningsupplägg med uppgraderingar av programmet utefter årstid/säsong/nya tjänster/nya mål/Ergonomi
  • Du har möjlighet att anlita mig att komma ut på din arbetsplats för att se över hur du arbetar idag, vilka möljigheter som finns att enkelt justera detta på plats till att få rekommendationer vid behov av en större förändring.
  • Anlita mig som föreläsare och inspiratör.
  • Läs mer om naprapat Jörgen Magnusson på LinkedIn. Läs mer om vad mina kunder säger på LinkedIn.

Bästa hälsningar,

/ Jörgen Magnusson
Legitimerad Naprapat sedan 2006.


Din Naprapat i Partille, Sävedalen & Göteborg

Jörgen Magnusson
Legitimerad Naprapat
Boka tid

Telefon: 0723411000
(Kl. 07:30-13:00)
E-post