AKUTBESÖK HOS NAPRAPAT

HELG

Pris: Klicka här.

Akutbesök till Naprapat i Partille går att boka via sms. Vissa tider syns även direkt i vår bokningscentral. Se bokningssidan.

Tjänsten finns för dig som verkligen är i stort behov och inte har möjlighet att boka en annan tid än fredag kväll till söndag kväll. Jag a ajour på telefon och återkopplar så fort jag sett över vilka möjligheter jag har att ta emot dig.

Jag har för akuttider inrett ett av rummen i lägenheten jag om min familj har. Det finns självklart plats att ta med dig någon om du önskar detta.

 

VARDAGSKVÄLLAR

Pris: Klicka här.

Akutbesök till Naprapat i Partille går att boka via sms. Vissa tider syns även direkt i vår bokningscentral. Se bokningssidan.

Tjänsten finns för dig som verkligen är i stort behov och inte har möjlighet att boka en annan tid än kvällar mellan 18-21:00. Jag a ajour på telefon och återkopplar så fort jag sett över vilka möjligheter jag har att ta emot dig.

Jag har för akuttider inrett ett av rummen i lägenheten jag och min familj har. Det finns självklart plats att ta med dig någon om du önskar detta.